Српске тенисерке: Немамо за чим да жалимо

Српске тенисерке и селекторка репрезентације Татјана Јечменица-Јевтић нису разочаране после елиминације од Аустралије и поручују да очекују боље резултате у наредном периоду.

"Не осећам се разочарано и незадовољно. Сви бисмо волели да смо победили, играчице првенствено. Играли смо са јаким противником, фаворитом. Девојке су дале све од себе, бориле се и то је најбитније", рекла је Јечменица-Јевтић новинарима у Зрењанину.

Женска тениска репрезентација Србије није се пласирала у Светску групу два Фед купа, пошто је поражена од Аустралије са 4:0 у победама.

Селекторка је навела да се нада да ће српске тенисерке у будућности ући међу 150 најбољих на свету и да ће бити фаворити у мечу попут дуела са Аустралијом.

Она је захвалила сарадницима, за које је рекла да су урадили све да тенисерке пруже максимум на терену, и похвалила је атмосферу у тиму.

"Атмосфера је све време била одлична. У фебруару нас поново чека група. Надам се да опет можемо да прођемо и нађемо се опет у овој ситуацији да се боримо за Светску групу", казала је Јечменица-Јевтић.

Ивана Јоровић је честитала Аустралији на победи.

"Немамо за чим да жалимо. Биле су боље од нас, а ми смо дале све од себе. Треба да гледамо позитивно, заборавимо ово и спремамо се за фебруар", рекла је Ивана Јоровић.

Нина Стојановић је навела да је очекивала много, али да није пружила онолико колико може.

"Тешко је када очекујем да ћу дати пуно на терену, а не дам ни пола од тога што мислим да могу. Жао ми је због тога, али уопште нисам тужна јер из овог пораза излазим скроз позитивна. Научила сам нешто ново, нема потребе за разочарањем", казала је Стојановићева.

Александра Крунић је рекла да је Србија у дуел ушла као аутсајдер и да је задатак био да пружи све од себе.

"Максимум је такав какав јесте, не исти као што знаш да можеш. Уморне смо од путовања, промена времена и подлога... Ми смо од крви и меса. Аустралија је била боља од нас, оно што смо имале да дамо није било довољно да их победимо, али трудићемо се да приђемо", рекла је Крунићева.

Дејана Радановић је захвалила тиму и истакла да је екипа дала све од себе, али да је Аустралија била боља.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво