Фед куп, Гаврилова освојила други поен за Аустралију против Србије

Дарија Гаврилова савладала је Ивану Јоровић са 2:0 по сетовима 6:2, 6:2 и освојила други поен за Аустралију. У првом мечу Ешли Барти је савладала Александру Крунић, такође са 2:0 (6:2, 6:3). У недељу су на програму дуели Крунић и Гаврилова, потом Јоровић и Барти, а уколико буде било потребе за дубл су пријављене Крунић и Нина Стојановић, односни Барти и Кејси Делаква. Директан пренос мечева је на каналима РТС-а и путем лајв стрима на нашем порталу.

Млада Ивана Јоровић је одиграла добар меч покушала је на све начине да се супротстави фаворизованој противници. Успела је на тренутке да парира Гавриловој, али није имала снаге озбиљније да запрети.

У првом сету наша тенисерка је успела да освоји два гема, један на свој и један на сервис противнице, пропустила је још неколико шанси, али је искуснија противница успела да одбије остале нападе и добије први сет са 6:2.

Други сет донео је још бољи тенис, али са истим скором. После трећег гема нашој тенисерки је морала да се укаже медицинска поћ због бола у левој руци, стисла је зубе и наставила меч. Покушавала је Ивана да се врати у меч, али сви њени напори нису уродили плодом. На крају заслужена победа противнице, 6:2 и у другом сету.

Другог дана на терен ће прво Крунић и Гаврилова, потом Јоровић и Барти, а уколико буде било потребе за дубл су пријављене Крунић и Нина Стојановић, односни Барти и Кејси Делаква.

Пренос мечева из зрењанинске "Кристалне дворане" је на нашем Првом програму и на сајту РТС-а.

Овако је протекао данашњи дан:

16.18 - Крај меча. Гаврилова је савладала Јоровићеву са 2:0 (6:2, 6:2). После првог дана Аустралија води са 2:0. 

15.38 - Крај првог сета Гаврилова - Јоровић 1:0 (6:2). Ивана Јоровић јепружила свој максимум али није успе да пружи јачи отпор фаворизованој противници.

15.01 - Почео је меч ...

14.55 - Након загревања очекујемо почетак меча Јоровић - Гаврилова.

14.29 - Крај меча, Барти - Крунић 2:0 (6:4, 6:3). Барти је донела први бод Аустралију. У другом сету Крунићева није успела да узврати на рано стечен брејк предности, противница је сачувала предност и стигла до коначне победе и првог бода за своју селекцију.

13.46 - Крај првог сета, Барти - Крунић 6:4. Александра је успела да се врати у сет након два брејка заостатка, 1:4, стигла је до изједначења, али у финишу није имала снаге за тотални преокрет и дозволила је противници да новим брејком освоји први сет.

13.06 - Почео је меч ...

12.55 - После интонирања химни очекујемо почетак меча.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи