Ђоковић: Имао сам своје шансе, играо сам добро сет и по

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић саопштио је, након пораза од Давида Гофана, да је имао своје шансе али их није искористио, и да је добру партију пружао сет и по, али да то није било довољно да би се победио одличaн противник.

Ђоковић је признао да је проблем био пре свега у првом одиграном сету.

"Почео сам јако споро, вероватно зато што сам играо два дуга и напорна меча пре тога, али како је меч одмицао, осећао сам се боље, пре свега физички", рекао је Ђоковић.

"Имали смо доста дугих размена удараца, Давид је јако брз играч и играо је тако. Мислим да сам играо веома, веома добро сет и по, од старта другог сета. Онда се десио тај несрећни гем у којем сам изгубио сервис, гем после ког се меч преокренуо. Имао сам своје шансе, дефинитивно, али их нисам искористио", додао је други рекет света Новак Ђоковић.

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
15° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се