Ђоковић и Троицки испали у другом колу дубла у Монте Карлу

Српски тенисер Новак Ђоковић и Виктор Троицки елиминисани су у другом колу дублова у Монте Карлу, пошто су изгубили од првих носилаца Хенрија Континена и Џона Пирса у два сета, са 6:3, 6:4.

Троцки је на 61. месту ранг-листе дублова, а Ђоковић 340, пошто су обојица сингл играчи, али су се данас добро држали против првог дубла на АТП листи.

Континен и Пирс направили су свој први брејк у првом сету у седмом гему, а онда и у деветом, када су искористили своју другу сет-лопту и освојили тај део игре са 6:3.

Српски репрезентативци били су бољи у другом сету, у коме су имали чак девет брејк лопти, али нису искористили ни једну.

Финац и Аустралијанац су у 10. гему имали своју прву и једину брејк лопту, коју су и искористили и дошли до 6:4, односно до победе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво