Троицки и Зимоњић: Било је јако тешко, хвала свима на подршци

Српски тенисери, Виктор Троицки и Ненад Зимоњић изјавили су након одлучујуће победе над Шпанијом у интервјуу за РТС да је било јако тешко играти против мотивисаних гостију, али да су тимском игром и уз сјајну публику дошли до жељеног циља.

Виктор Троицки истакао је да је јако квалитетан противник избачен у два дана и да је тим без пораза стигао до полуфинала такмичења.

"Био је ово јако тежак меч, са успонима и падовима, али смо одиграли квалитетно када је требало, тимски и то је допринело да већ после другог дана дођемо до трећег бода. Ушли смо у полуфинале а да нисмо изгубили ниједан меч и то је за сваку похвалу", рекао је Троицки.

У одличном расположењу био је и играч-селектор, Ненад Зимоњић.

Он рекао је да не треба журити са анализирањем наредног ривала и захвалио се играчима на тимској игри, борбености као и навијачима који су погурали репрезентацију.  

"Прво да прославимо ми победу над Шпанцима и пласан у полуфинале. Ово је била сјајна победа , знали смо да ће бити јако тешко у дублу, они долазе са пуно самопоуздања. Ја сам лоше ушао у меч, Виктор је био сјајан, касније сам ја подигао ниво игре. Одиграли смо други и трећи сет без грешке, имали смо мало среће у четвртом и онда посао завршили у петом сету. Честитао бих Новаку и Виктору, имам велику одговорност према селектору који ме је ставио да играм па сам панично ушао у меч како бих оправдао одговорност", у шали је изјавио Зимоњић.

"Хвала публици, били су феноменални и пуно ми је срце да победим овде. Први Дејвис куп који сам у животу гледао био је овде пре 12 година", додао је Зимоњић.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво