Читај ми!

Зимоњић: Новак ће урадити све да се опорави за Шпанце

Селектор Дејвис куп селекције Ненад Зимоњић поручује из Мајамија да Новак жели да игра за Србију против Шпаније и да се нада да ће Ђоковић бити спреман за тај дуел. Повреда је дошла у зао час, када је много такмичења пред њим, преноси "Спортски журнал".

„Урадиће све да се опорави за меч са Шпанијом", додаје селектор Зимоњић.

Два гренд слема, пет мастерса 1.000, четвртфинале Дејвис купа. Све то набијено је од марта до средине јула. Најтежи део тениске сезоне је тек почео, а Новак Ђоковић мора на боловање.

У питању је повреда лакта, веома важног дела за играње тениса. Та тетива непрестано трпи оптерећење, а када се једном повреди, то не пролази преко ноћи. Поготово када се повреда обнавља.

Ђоковић је због обновљене повреде морао да откаже учешће на мастерсу 1.000 у Мајамију који је почео данас, али сада је битно да што пре санира болни лакат и да се врати у акцију.

С друге стране, не сме прерано да се врати на терен, јер би поновна обнова повреде могла да значи још дужу паузу. Прво следеће такмичење је четвртфинале Дејвис купа против Шпаније у "Пиониру" од 7. до 9. априла.

"Верујем да ће Новак бити спреман за четвртфинале", јавио се селектор Ненад Зимоњић са Флориде, и додао: „Он најбоље зна како му је тело и сходно томе мислим да ће правити план за Дејвис куп и остале турнире".

За селектора нема дилеме какве су Ђоковићеве жеље.

"Свакако жели да игра против Шпаније", објаснио је он.

Зимоњић не губи оптимизам, пре свега јер је из прве руке уверен у то колика је жеља највећег српског аса да стане на мегдан Шпанцима у "Пиониру".

"Урадиће све да се опорави и буде спреман за овај дуел", додаје селектор.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво