Читај ми!

Елиминисан и Зимоњић у дублу са Кирјосом

Ненад Зимоњић и Ник Кирјос поражени су од Лукаша Кубота и Марсела Мелоа у четвртфиналу конкуренције дублова на турниру у Индијан Велсу. Куботу и Мелоу је за убедљиву победу од 6:1, 6:3 требало 57 минута игре.

Лукаш Кубот и Марсело Мело самоуверено су ушли у дуел са нашим искусним тенисером Зимоњићем и Ником Кирјосом, који изгледа није успео да одржи концентрацију ни снагу којима је нешто раније у појединачној конкуренцији зауставио Новака Ђоковића у одбрани титуле на турниру у Индијан Велсу.

После убедљиво изгубљеног првог сета, Ненад Зимоњић и Ник Кирјос покушали су да се врате у меч и начине преокрет, али им то није пошло за руком.

Без већих проблема Кубот и Мело, осми носиоци турнира, искористили су прву нову шансу за брејк, а потом водили меч до победе која их води у полуфинале.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво