Сензација у Дубаију, Џумхур елиминисао Вавринку

Дамир Џумхур, 77. играч на свету, савладао је Стана Вавринку већ у првом колу и приредио прву сензацију на самом почетку турнира у Дубаију. Џумхур је са 7:6 (7:4), 6:3 елиминисао трећег играча на светској листи, а у другом колу ће играти против Марсела Гранољерса, 36. тенисера планете.

За елиминацију Вавринке, који је био и други носилац турнира, Дамиру Џумхуру је требало сат и 13 минура игре којом је дошао до највећег успеха у каријери.

То је друго изненађење које је све бољи Данир приредио у последњих годину дана. Прошлог пролећа Џумхур је такође био у центру пажње. Тада му је у Мајамију Рафаел Надал предао меч, а Џумхур славио победу од 2:6, 6:4, 3:0.

Интересантно је то што Дамир Џумхур тренира у Београду, а кондициони тренер му је био Златко Новковић, који је тренирао и са Аном Ивановић. Дамир често истиче како се одлично дружи и са српским тенисерима, све их познаје и не пропушта прилику да спарингује са неким од њих кад год је то могуће.

У другом колу се Џумхур састаје са Марселом Гранољерсом, са којим се до сада сретао два пута, а резултат је изједначен.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи