Новак и Енди најредовнији на допинг тестовима у 2016. години

Међународна тениска федерација (ИТФ) објавила је списак свих допинг тестова у 2016. години. Најбољи тенисери на свету, Енди Мари и Новак Ђоковић, уједно су и најчешће тестирани.

У документима које је ИТФ објавио на свом сајту види се колико је пута сваки играч био тестиран на турнирима и ван њих.

Тако су Новак Ђоковић и Енди Мари више од седам пута у току године били тестирани, како на турнирима, тако и ван њих. Иста је ситуација и са Стеном Вавринком, Милошем Раонићем...

Швајцарац Роџер Федерер је на турнирима био тестиран између четири и шест пута, док је ван њих давао узорак више од седам пута.

Рафа Надал је, такође, више од седам пута тестиран ван турнира, али је на њима давао узорак 1–3 пута.

Код тенисерки је слична ситуација, али је приметно да су мање пута биле тестиране од мушкараца. Серена Вилијамс је више од седам пута тестирана ван турнира, а на њима између четири и шест пута.

Када је реч о српским тенисеркама, и Јелена Јанковић и Ана Ивановић су тестиране 1–3 пута на турнирима, и више од седам пута ван њих.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи