Читај ми!

Серенина рекордна титула

Серена Вилијамс је однела трофеј Мелбурна победом над Венус у финалном дуелу сестара Вилијамс на Отвореном првенству Аустралије. За освајање трофеја са 2.0 Серени је требало сат и 25 минута игре игре.

Серена Вилијамс је тако са 6:4,6:4 по сетовима освојила 23. гренд слем титулу у каријери и поставила нови рекорд Опен ере, престигавши легендарну Штефи Граф.

То је био девети пут да сестре Вилијамс играју у финалу неког гренд слем турнира а Серена је победила седми пут. Оне су данас први пут од 2003. године играле у финалу Аустралијан опена и поново је победила Серена.

У прва четири гема првог сета обе су направиле по два брејка, а после тога успеле су да сачувају своје сервисе за резултат 3:3. Серена Вилијамс је затим у седмом гему поново одузела сервис старијој сестри и повела са 4:3. Она је до краја сачувала ту предност и после 41 минута повела у мечу.

Тенисерке су у другом сету освајале гемове на свој сервис све до седмог, када је Серена Вилијамс направила брејк и повела са 4:3. Она је затим без изгубљеног поена освојила наредни гем, предност је сачувала до краја и после сат и 23 минута ушла у историју Опен ере са 23 гренд слем титуле.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво