Читај ми!

Олгу Даниловић зауставила повреда

Млада нада нашег женског тениса Олга Даниловић морала је да због повреде преда меч Зил Десаи из Индије упркос вођству у првом сету на јуниорском Отвореном првенству Аустралије. Даниловићева се повредила када је сервирала при вођству од 5:3 у првом сету.

Српска шеснаестогодишња тенисерка је сигурно ушла у дуел са Зил Десаи из Индије, одмах освојила брејк за 5:3 и нашла се у прилици да освоји први сет по добијању свог сервиса.

У току трећег поена Даниловићева је потрчала уназад и потом пала због бола у левој нози. Одмах је било јасно да је реч о озбиљнијој, болној повреди задње ложе леве ноге јер ни после краће паузе наша тенисерка није могла да настави меч, па је уз сузе предала меч супарници.

Дежурни лекари су покушали да јој укажу помоћ, али је повреда била таква да су организатори морали да донесу колица, како би талентована тенисерка у њима напустила терен. 

Повреда, чија ће тежина бити накнадно утврђена, прекинула је сјајну серију победа Олге Даниловић, која је сјајним играма на турниру у Мелбурну у претхоним мечевима била боља од домаће тенисерке Алексе Цветичанин у три сета са 6:1, 5:7, 6:2 и Шујуе Ма из Кине са 6:3, 6:1.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи