Бекер: Не препознајем оваквог Новака

Борис Бекер је у интервјуу за "Њујорк тајмс" коментарисао Ђоковићеву игру, али и понашање током пораза од Истомина у другом колу Аустралијан опена, говорећи да не препознаје оваквог Новака, који мора нешто да уради у вези са собом.

Бекер је изјавио да су разлози његовог растанка са Ђоковићем неспоразуми и осећај да Новаку тенис није први приоритет.

„Очигледно је да њему у другом делу године тенис није био главни приоритет, то је признао и Новак и то је главни разлог нашег растанка, јер сам осетио да нисам толико потребан", рекао је Бекер.

Бекер је коментарисао чудно понашање Новака на терену.

„Гледао сам меч са Истомином и схватам да се Новак борио са њим скоро пет сати, али нисам видео онај интензитет, ону жељу за победом, нисам видео да је ментално полудео и победио. Био је веома ноншалантан и то није Новак којег ја познајем. Радије бих волео да га видим како ломи рекет, цепа мајицу или било шта друго што би га емотивно покренуло", изјавио је Бекер.

„Није срамота изгубити, ово је сјајна ера тениса, можете изгубити против Марија, Вавринке, Надала, Новак може изгубити чак и када игра добро против њих, али не смете изгубити против Истомина. Ђоковић очигледно није био повређен, имао је предност у сетовима и ништа од тога ми се не уклапа у целу причу, то није Новак каквог ја познајем", додао је Бекер.

„Он мора сад да се врати неким основама и стварима које су га учиниле најбољим. Сада мора бити искрен и критичан према себи, јер се једино тако може пребродити оваква ситуација. Ако му је то главни приоритет, не сумњам у њега да ће се вратити на свој победнички низ", изјавио је Бекер за Њујорк тајмс.

Број коментара 24

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи