Читај ми!

Новак дуелом са Истомином наставља поход

После одличног старта на турниру у Мелбурну, Новак Ђоковић наставља одбрану титуле дуелом са Узбекистанцем Денисом Истомином у другом колу. По распореду турнира, планирано је да меч почне око 04.00 по нашем времену, а његов ток и кретање резултата можете пратити на сајту РТС-а.

На старту Отвореног првенства Аустралије Новак Ђоковић је убедљиво савладао Фернанда Вердаска са 3:0, а Денис Истомин је елиминисао хрватског тенисера Ивана Додика у четири сета резултатом 3:1, по сетовима 6:1, 6:4, 3:6, 7:5.

Новак Ђоковић и Денис Истомин су до сада пет пута одмеравали снаге на терену, а наш тенисер је из свих дуела излазио као убедљиви победник. Истомин је у свим досадашњим мечевима успео да освоји само један сет, у дуелу који су имали 2013. године.

По распореду турнира, почетак меча је предвиђен за око 04.00 по нашем времену, а његов ток и кретање резултата можете пратити на сајту РТС-а.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво