Јанковићева, Типсаревић и Троицки данас на терену

Четвртог дана турнира у Вимблдону наступиће четворо српских тенисера - у синглу Јелена Јанковић, Јанко Типсаревић, Виктор Троицки и Ненад Зимоњић у дублу с Канађанином Данијелом Нестором.

Јелена Јанковић данас игра против Карле Суарес Наваро из Шпаније меч другог кола турнира на Вимблдону.

Овај дуел је трећи по распореду на терену број два, на коме први меч почиње у 13 сати.

Јанковићева је постављена за другог носиоца на турниру, а са Шпањолком је играла једном, у четвртфиналу овогодишњег Ролан Гароса, када је победила са 2:0.

Меч другог кола данас игра и Јанко Типсаревић, који ће се на централном терену састати са шестим носиоцем, Американцем Ендијем Родиком. Типсаревић и Родик до сада су играли једном, пре две године на Вимблдону, када је у првом колу победио Американац са 3:1. Овај меч је трећи по распореду, а први дуел на централном терену игра се од 14 сати.

Виктор Троицки данас на терену број 18 игра у другом колу против Чеха Радека Штјепанека. Меч је други по распореду, а први дуел почиње у 13 сати.

Такмичење на Вимблдону данас почиње и набољи дубл играч Србије Ненад Зимоњић, који са Канађанином Данијелом Нестором у првом колу игра против Британаца Алекса Богдановића и Џонатана Марија. Овај меч игра се од 13 сати на терену број шест.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи