Читај ми!

Јелена Јанковић заустављена у Шенжену

Јелена Јанковић поражена је од Симоне Халеп, четврте тениске на ВТА листе, резултатом 2:1, по сетовима 1:6, 6:3, 3:6 на старту турнира у Шенжену. Наша тенисерка ипак остаје на турниру јер је раније у дубл комкуренцији у пару са Чехињом Катерином Синијаковом обезбедила борбу за полуфинале.

Меч са већ традиционално незгодном противницом изгледао је попут драматичног трилера који је трајао сат и 49 минута.

Румунка Симона Халеп, која је други носилац на турниру у Шенжену, самоуверено је ушла у меч и одмах нанизала чак пет гемова и убедљиво добила први сет.

Онда је Јанковићева начинила преокрет, изједначила и чак направила брејк на старту одлучујућег трећег сета. Ипак, Халепова успева да се врати у игру и поново преокрене резултат за коначну победу елиминишући нашу тенисерку из појединачне конкуренције.

Симона Халеп сада води са 7:1 у међусобним дуелима, а у другом колу одмериће снаге са победницом меча Шуаи Пенг из Кине и Катерине Синиакове из Чешке.

Јелена Јанковић такмичење наставља у конкуренцији парова где се са Чехињом Катерином Синијаковом пласирала у четвртфинале пошто су победиле швајцарско-британски пар Тимеу Бачински и Џоану Конту у два сета - 7:6, 6:3. У четвртфиналу играће против победница дуела српско-кинеског дубла Нине Стојановић и Лин Чу и кинеско-чешког дубла Шуај Пенг и Луције Храдацкове.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи