Новак Ђоковић поражен од Сафина

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић изјавио је после елиминације у другом колу Вимблдона да је “сам крив” за пораз од Руса Марата Сафина. Изгубио је резултатом 6:4, 7:6, 6:2.

"Ово једноствно није био мој дан. За разлику од мене, Сафин је био потпуно сконцентрисан на меч и није ни мало личио на оног нестабилног Сафина из прошлости"- рекао је Ђоковић. Трећи играч света нагласио је да је ментално "потпуно исцрпљен".

"Сезона заиста дуго траје. Осећам се потпуно исцрпљено. Сафин је у свим елементима игре био бољи од мене и заслужено је победио", нагласио је Ђоковић.

Српски тенисер подсетио је да му је Сафин био идол у јуниорским данима.

"Сафин, кога изузетно поштујем као играча, био је један од мојих идола. Могуће је да ме ја тај велики респект скупо коштао", оценио је Ђоковић.

Руски тенисер изјавио је да се током меча против Ђоковића није опуштао ни у једном тренутку.

"Био сам сконцентрисан на сваки поен. Предност је била на мојој страни због чињенице да нисам имао шта да изгубим, док је Новак био оптерећен потером за местом број један на АТП листи", оценио је Сафин

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво