Бекер: Новака бих изабрао да игра меч за мој живот

Легендарни немачки тенисер Борис Бекер, тренер Новака Ђоковића, изјавио је да је уверен да ће се српски ас у 2017. години вратити јачи на терен и да је можда и добро што је у финалу Мастерса у Лондону изгубио од Ендија Марија.

"Новак је имао сјајну прву половину године, освојио је толико чекани Ролан Гарос, држао сва четири гренд слема, што је последњи урадио Род Лејвер 1969. године и нормално је да му после падне мотивација. Он практично није знао шта је следећи циљ. С друге стране, недостајали су му Рафаел Надал и Роџер Федерер и Мари, који је увек био 'четврти човек', и то је искористио", рекао је Бекер за Си-Ен-Ен.

Славни Немац је сликовито објаснио колико верује у Ђоковића.

"Када бих морао да одаберем једног играча који би играо за мој живот, одабрао бих Новака, толико му верујем. Овај финиш сезоне би могао да буде прекретница за Новакову 2017. годину. Колико год да ће га болети овај пораз, то ће га вероватно инспирисати, биће поново мотивисан за следећу годину. Можда је то на крају била и добра ствар", поручио је Бекер.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво