Читај ми!

Троицки успешан на старту турнира у Бечу

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у друго коло турнира у Бечу, пошто је на старту такмичења победио Кевина Андерсона из Јужне Африке у три сета 4:6, 7:6, 7:5.

Троицки је у њиховом петом међусобном дуелу до треће победе дошао после два сата и 28 минута игре. Меч између у Троицког и Андерсона обележили су квалитетни и снажни сервиси с обе стране. Српски тенисер имао је 28 ас ударац, осам више од свог ривала.

Троицки је у трећем гему првог сета имао три везане брејк лопте, али је Андерсон успео да их спаси, а потом и сам у 10. гему одузме сервис српском тенисеру за вођство од 1:0.

Троицки, 28. тенисер на АТП ранг листи, имао је шест брејк лопти у другом сету, али није успео да их реализује, док је Андерсон пропустио само једну прилику, па је тај период окончан после тај-брејка који је српски тенисер добио са 7:5.

У одлучујућем сету Троицки је до једине брејк лопте дошао у 12. гему, одмах је искористио и изборио пласман у друго коло у ком ће се састати с бољим из дуела између Аустријанаца Доминика Тима и Гералда Мелцера.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво