Читај ми!

Мари освојио Мастерс у Шангају и пришао Ђоковићу

Британски тенисер Енди Мари освојио је 13. мастерс титулу у каријери, пошто је у финалу у Шангају савладао Шпанца Роберта Баутисту-Агута са 7:6 (7:1), 6:1. Британац је дошао до укупно 41. титуле, а друге у Шангају и тако од Новака Ђоковића преузео трон у том граду.

Уједно, Мари се додатно приближио Ђоковићу на врху АТП листе, јер је у Шангају зарадио нових 640 бодова и искористио пораз Србина у полуфиналу, па ће разлика између њих двојице износити нешто више од 2.000 поена.

Мареј је без већих проблема савладао Агута за сат и 40 минута игре и задржао максималан учинак против 19. тенисера света - 3:0.

Мастерс у Шангају играо се за наградни фонд од 5.452.985 долара.

Број коментара 14

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво