Троицки изгубио од Фоњинија у првом колу Пекинга

Виктор Троицки је елиминисан у првом колу турнира у Пекингу, пошто је у три сета изгубио од Италијана Фабија Фоњинија са 2:6, 6:2, 7:5.

Троицки је 32. играч света и добро је почео меч против 43. тенисера на АТП листи. У првом сету је играо сигурно, направио је два брејка и тај део игре добио са 6:2.

У другом сету виђена је сасвим другачија слика, пошто је Фоњини контролисао игру и успео је да направи два брејка за 6:2.

У трећем сету виђена је велика борба. Троицки је направио брејк у трећем гему, али му је Фоњини узвратио у осмом и изједначио на 4:4, да би онда после свог сервиса повео са 5:4.

Обојица играча била су сигурна у свом сервис-гему, али је Фоњини у 12. гему направио још један брејк и добио трећи сет са 7:5.

Његов противник у другом колу биће пети носилац Давид Ферер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво