Читај ми!

Виктор Троицки заустављен у полуфиналу

Српски тенисер Виктор Троицки није успео да се избори за финале турнира у кинеском Ченгдуу. Виктор је изгубио полуфинални дуел од младог Руса Карена Качанова са 2:0 (6:3;7:5).

После првог, релативно лако пропуштеног сета, Виктор Троицки се успешно вратио у меч, али није истрајао до краја и Качанов је после сат и 24 минута игре изборио пласман у финале фурнира.

Ово је био први међусобни меч Виктора Троицког и младог Руса који је тренутно 101. играч на листи најбољих.

Карен Качанов ће се за титулу борити против победника другог полуфинала у којем се састају Шпанац Алберт Рамос и Бугарин Григор Димитров.

Турнир у Ченгдуу игра се за наградни фонд од 840.915 долара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
18° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво