Троицки преко Багдатиса до четвртфинала у Ченгдуу

Српски тенисер Виктор Троицки пласирао се у четвртфинале турнира у Ченгдуу, пошто је победио 36. тенисера света, Кипранина Маркоса Багдатиса, у три сета, са 6:3, 4:6, 6:2.

Троицки, 32. играч света, победио је за сат и четрдесет пет минута. Он је пет пута одузео сервис Багдатису, који је направио три брејка.

Шести носилац на турниру Троицки ће у четвртфиналу играти против победника дуела другог носиоца Аустралијанца Ника Кирјоса и Кевина Андерсона из Јужне Африке.

Српски тенисер до сада није играо са 15. играчем света Кирјосом, док је против 45. на АТП листи Андерсона играо три пута и остварио једну победу и то у њиховом првом дуелу 2011. године на турниру у Вашингтону (6:3, 6:3).

Андерсон је ове године победио Троицког на Мастерсу у Канади (7:6, 6:3) и прошле године на турниру у Акапулку (3:6, 6:3, 6:3).

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 20. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво