Наши тенисери настављају такмичење

Српски тeнисeри нaстaвљajу тaкмичeњe нa гренд слeм турниру у Вимблдoну.

Најбоља тенисерка света Ана Ивановић играће данас у 2. колу Вимблдона са Францускињом Натали Деши - 97. на WTA листи. Ивановићева и Дешијева до сада су се три пута састајале и српска тенисерка  је три пута победила.

Меч почиње у 14.00, РТС-2

Трећи играч света Новак Ђоковић играће други пут у каријери са Маратом Сафином - некада првим рекетом света. У првом њиховом међусобном мечу на Отвореном првенству Аустралије 2005. победио је Сафин.

Ривали ће почети такмичење на централном терену у 14.00, РТС-1.

На терен Вимблдона изаћи ће и Илија Бозољац, тренутно 197. на АТП листи, а састаће се са Французом Марком Жикелом - 53. играчем света, са којим није до сада играо. Меч почиње око 17.00 часова.

Нeнaд Зимoњић и Кaнaђaнин Дaниjeл Нeстoр игрajу мeч првoг кoлa дублoвa прoтив Бритaнaцa Aлeксa Бoгдaнoвићa и Џoнaтaнa Мaрeja.

Наградни фонд турнира је 11.812.000 фунти.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво