Лајовић поражен после пет сетова

Српски тенисер Душан Лајовић није успео да се пласира се у друго коло Отвореног првенства САД пошто је после велике борбе у пет сетова поражен од Француза Беное Пера 2:6, 6:2, 6:3, 5:7, 1:6.

Пер ће у другом колу играти против Маркоса Багдатиса, коме је Факундо Бањис из Аргентине предао меч при вођству Кипранина од 2:0 у сетовима.

Француз је у првом сету чак три пута одузимао сервис српском тенисеру, па је после 32 минута игре повео са 1:0. Лајовић је потом добио два наредна сета и повео са 2:1, али је Пер у четвртом и, нарочито, петом био много бољи ривал на терену.

Пер је у четвртом сету повео са 4:1, Лајовић је успео да изједначи, али није имао снаге за потпуни преокрет. У петом, одлучујућем сету Француз је био сигуран, направио је два брејка, па се после два сата и 40 минута игре пласирао у наредну рунду.

УС Опен игра се за наградни фонд од 21.862.744 долара. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво