Читај ми!

Ђоковић: Надам се да ћу бити спреман за Ју-Ес опен

Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да се нада да је повреда левог ручног зглоба прошлост и да верује да ће бити у потпуности спреман за почетак Отвореног првенства САД.

"Ситуација са зглобом у претходне три и по недеље није била најбоља, али ситуација се поправља. С мојим медицинским тимом радим све што је у мојој моћи да будем 100 одсто спреман за Ју-Ес опен... Или макар за почетак турнира", рекао је Ђоковић.

Најбољи тенисер света није учествовао прошле недеље на мастерс турниру у Синсинатију због повреде левог ручног зглоба, а он је данас изјавио да је до повреде дошло на Олимпијским играма у Рију.

"Никада раније нисам имао ову врсту повреде. Све је почело у Рију. Играо сам у првом колу против Хуана Мартиа дел Потра, који је баш због повреде ручног зглоба одсуствовао с тура. Пошто сам обавио неке третмане дошло је до побољшања. Надам се да ће се ситуација додатно поправити и да ћу моћи да играм бекхенд како би требало", рекао је Ђоковић.

"Постоје различите врсте третмана које разматрам консултујући разне експерте. Једна од њих је лечење путем електростимулације коју видите. Понекада је једноставно потребно време да се опоравите, поготово када сте спортиста, а с обзиром на то да се Ју-Ес опен приближава, импровизовао сам на најбољи могући начин", додао је најбољи тенисер света.

Ђоковић ће се у првом колу Ју Ес опена, који почиње у понедељак, састати с Јиржијем Јановичем из Пољске.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи