Читај ми!

Ана и Јелена у истој половини жреба са Сереном

Најбоље рангирана српска тенисерка Ана Ивановић у првом колу Отвореног првенства САД играће против Чехиње Денисе Алертове, док ће се Јелена Јанковић састати са Колумбијком Маријаном Дуке-Марињо, одлучено је жребом у Њујорку. Александра Крунић кроз квалификације до првог кола.

Уколико Ивановићева избори пласман у друго коло играће против боље из дуела између Италијанке Карин Кнап и Швеђанке Јохане Ларсон.

Ивановићева се налази у истој четвртини жреба као и прва тенисерка света Американка Серена Вилијамс па постоји могућност да се с њом састане у трећем колу. Американка ће се састати са Рускињом Екатарином Макаровом.

Противница Јанковићеве, која је у истој половини жреба као и Вилијамсова, у евентуалном дургом колу биће боља из дуела између Шпанкиње Карле Суарес Наваро и Бразилке Телијане Переира.

Друга тенисерка света, Немица Анђелика Кербер у првом колу Ју Ес опена састаће се са Полоном Херцог из Словеније.

Александра Крунић у главном жребу Ју Ес опена

Александра Крунић се пласирала у главни жреб Отвореног првенства САД, пошто је у последњем колу квалификација победила Бугарку Елицу Костову у два сета.

Крунић је до победе од 6:1 и 7:6 (2) против Костове дошла после сат и 39 минута игре.
Српска тенисерка је у првом сету трипут одузела сервис ривалки, док у другом није било брејка, па је тај период одлучен после тај-брејка.

Крунић је у одлучујућем гему другог сета направила три мини-брејка, док је Бугарки то пошло за руком само једном.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи