Читај ми!

Руседски: Ђоковић је у лошој форми, Мари је фаворит

Некадашњи четврти тенисер света Британац Грег Руседски изјавио је да је његов сународник Енди Мари фаворит на предстојећем УС Опену и образложио тиме да је Новак Ђоковић у лошој форми.

"Рекао бих да је Ђоковић одмах иза Марија. Уколико се гледа садашња форма, Новак је испао у трећем колу са Вимблдона и у првом са Олимпијских игара", рекао је Руседски за ББЦ.

Мари је управо на Вимблдону и у Рију освојио титуле, за шта велики утицај на резултате имао нови-стари Маријев тренер Иван Лендл, сматра Руседски.

"Мислим да је повратак Лендла унео дозу ситне сумње у Новаковом уму. Када видите Лендла у боксу, чини се да је Мари на терену прави шампион и да нема премца. Чим се Иван вратио Мари је освојио нову титулу на Вимблдону", закључио је Руседски.

Последњи грен слем ове сезоне стартује у ноћи између недеље и понедељка, а титулу брани Ђоковић.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво