Ђоковић: Зика вирус у Рију? Није толико опасно...

Први тенисер света Новак Ђоковић, уочи Олимпијских игара у Рију, изјавио је да није забринут због зике у Бразилу и да верује да ће безбедност бити на високом нивоу.

Због зика вируса, који је углавном заступњен у Јужној Америци, од Олимпијских игара одустали су звезде тениса попут Томаша Бердиха, Милоша Раонића и Симоне Халеп.

Међутим, Ђоковић се не плаши болести која се преноси уједом комарца и изазива дефекте код норођене деце.

"Верујем да су предузете све неопходне мере. Добио сам много информација о томе, није толико опасна ситуација како се представља и одлучио сам да идем у Рио. Наравно да увек постоји могућност да добијеш вирус, али мислим да се ствара велика фрка у коју не желим да упаднем. Сигуран сам је довољно безбедно", рекао је Ђоковић после победе над Жилом Милером у другом колу Мастерса у Торонту.

Тениски турнир у Рију почиње 6. и траје до 14. августа.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи