Монфису титула у Вашингтону, Конти у Станфорду

Француски тенисер Гаел Монфис освојио је титулу на турниру у Вашингтону, пошто је прошле ноћи победио Хрвата Иву Карловића. Џоана Конта најбоља међу дамама у Станфорду.

Монфис је до титуле стига после три сета и велике борбе - 5:7, 7:6, 6:4.

Он је тако стигао до прве титуле после две и по године и спречио 37-годишњег Карловића да постане најстарији тенисер који је још од 1973. године освојио трофеје на два узастопна турнира.

Карловић је био надомак титуле, пошто је после добијеног првог сета, у тај-брејку другог сета имао меч лопту, али је Француз успео да преокрене резултат.

Био је то пети међусобни дуел Карловића и Монфиса и трећа победа француског играча.

Кода дама, британска тенисерка Џоана Конта освојила је титулу на турниру у Станфорду, пошто је прошле ноћи победила Американку Венус Вилијамс у три сета 7:5, 5:7, 6:2.

Конти је то прва титула у каријери.

Она је, такође, прва британска тенисерка која је стигла до финала турнира у Станфорду још од Вирџиније Вејд 1981. године.

Венус Вилијамс, на другој страни, није успела да стигне до 50. трофеја у каријери.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи