Читај ми!

Киша пореметила програм, без изненађења завршен други дан

Киша је пореметила програм другог дана Вимблдона, доста мечева је одложено за среду. Без изненађења завршен други дан Вимблдона

Организатори су били приморани прво да прекину мечеве, а након тога је саопштено да се мечеви померају за среду, међу њима је и меч наше Александре Крунић, која је требало да игра са Моником Никулеском из Румуније.

Други дан такмичења на трећем тениском гренд слему у сезони, Вимблдону, завршен је у обе конкуренције без већих изненађења.

У последњем мечу дана Американка Коко Вандевеј победила је Катерину Бондаренко из Украјине са 6:2 и 7:6 (3).

Нешто раније, Рускиња Светлана Кузњецова је са 7:5 и 6:4 победила Данкињу Каролину Возњацки, док је Италијанка Роберта Винчи у три сета - 6:2, 5:7 и 6:3, савладала Алисон Риске из САД.

Прва тенисерка света Серена Вилијамс намучила се против Амре Садиковић, али је и поред тога са 6:2 и 6:4 победила Швајцаркињу.

Пласман у друго коло Вимблдона су такође избориле и Дарија Гаврилова, Јинг-Јинг Дуан, Доминика Цибулкова, Кристина Мекхејл, Јулија Путинцева, Елена Веснина, Тимеа Бабош, Каролин Гарсија, Катерина Синијакова и Тара Мур.

У мушкој конкуренцији од српских тенисера на терену су били Виктор Троицки и Душан Лајовић. Троицки је са 6:4, 6:2 и 6:2 победио Француза Тристана Ламасина, док је Лајовић поражен од ;Дастина Брауна из Немачке после пет сетова - 6:4, 3:6, 6:3, 3:6 и 4:6.

Пласман у друго коло поред Троицког изборили су Джо-Вилфред Цонга, Ришар Гаске, Ник Кирјос, Беноа Пер, Енди Мареј, Стан Вавринка, Фелицијано Лопес, Бењамин Бекер, Алберт-Рамос Вињоласа, Денис Новиков, Хуан Монако, Марсел Гранољерс, Јен Сун Лу, Джон Милман, Жоао Соуса, Михаил Кукушкин, Хуан Мартин дел Потро, Роберт Баутиста Ахут и Жил Милер.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара