Читај ми!

Троицки: Учествоваћу на Играма у Рију

Српски тенисер Виктор Троицки рекао је да ће учествовати на Олимпијским играма, иако мисли да постоје већа и битнија такмичења од Игара у Рио де Жанеиру.

"Одлучио сам да идем, не знам да ли да се радујем или не, била је 50-50 шанса. Отворено говорећи, мислим да тенис није олимпијски спорт и да постоје много већа такмичења за нас од Игара... Одмах после њих креће Синсинати... Нема поена, нема новца, губитници су сви који не освоје медаљу", рекао је Троицки. Он је оценио да Игре једино значе онима који могу да освоје медаље.

"Једини којима ОИ значе јесу они који мисле да могу до медаље. Искрено бих волео да освојим, али то је тешко, као и доћи до гренд слем финала. Чак и у полуфиналу да изгубиш, онда и за треће место - дакле, одиграо си исто мечева као победник, а ништа ниси добио, што је равно самоубиству", оценио је Троицки.

Српски тенисер је рекао да жели да искуси Олимпијске игре "на прави начин" пошто то у Лондону није успео.

"У том периоду има само један турнир из серије 250, не мења ми превише, а утицало је и то што бих се можда покајао да сам одлучио да не идем у Рио. Био сам на Играма у Лондону, али није то било то - играло се на Вимблдону, нисам био у олимпијском селу, нити на церемонији отварања, а нисам ни гледао ниједан други спорт. Идем више туристички, што не волим, зато сам био близу одлуке да не идем, али даћу све од себе како бих што даље догурао", закључио је Троицки.

Тениски турнир у Рио де Жанеиру одржаће се од 6. до 14. августа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи