Читај ми!

Куертен: Новак фаворит у Рију, имаће и подршку публике

Некада најбољи тенисер света и освајач три титуле на Ролан Гаросу Густаво Куертен сматра да је Новак Ђоковић апсолутни фаворит за злато на Олимпијским играма у Рију и додао да ће српски тенисер сигурно имати велику подршку са трибина.

"Много људи у Бразилу воли Ђоковића. Од нашег хуманитарног меча и након што је после освајања Ролан Гароса "нацртао" срце као и ја, веза између њега и људи у Бразилу је додатно ојачала. Верујем да че Новак имати добру подршку у Рију", рекао је легендарни тенисер за лист Естадо из Сао Паола.

Према његовим речима извесно је да ће Ђоковић постати најбољи тенисер свих времена.

"Ђоковић је корак испред свих противника. Готово је извесно да ће постати најбољи свих времена и чврсто верујем да је на Олимпијским играма фаворит. Тенис је обично непредвидив спорт, али Ђоковић све што ради, ради на посебан начин. Постало је досадно колико побеђује", закључио је Куертен.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво