Новак пружио подршку Шараповој

Новак Ђоковић, дугогодишњи пријатељ Марије Шарапове, пружио подршку руској тенисерки уз "наду да ће из свега изаћи јача".

Новак Ђоковић је у Америци, где се спрема за наступ на Индијан Велсу, а тениски "број један" прокоментарисао је и ситуацију која је итекако подигла прашину у светској спортској јавности.

"Желим јој све најбоље. Дуго је познајем, саосећам с њом због ове ситуације. Надам се да ће изаћи јача из овога", рекао је најбољи тенисер света.

Марија Шарапова готово сигурно неко време неће играти тенис, а људи из "белог спорта" на различите начине доживљавају њен пад на допинг тесту.

Серена Вилијамс је пружила јавну подршку Рускињи, док ју је Џенифер Капријати оштро критиковала.

Шарапова је током наступа на Аустралијен опену пала на допинг тесту, пошто јој је у организму нађен мелдонијум, који је на листи забрањених супстанци од почетка ове године.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво