Јелена ужива у победама

Српска тенисерка Јелена Јанковић рекла је да је јако срећна освајањем титуле у Москви и да заиста ужива на првом месту ВТА листе и у успесима које је остварила у последње три недеље.

"Врло сам дирнута што сам победила овде и освојила трећи узастопни трофеј. Сјајно се осећам као светски 'број један' и заиста уживам у томе", рекла је Јанковићева пошто је победила Веру Звонарјеву са 2:0 и освојила Куп Кремља. 

Јанковићевој је ово био четврти трофеј у сезони, трећи узастопни и девети у каријери. Ово јој је било шесто финале у сезони. 

"Било је тешко у финалу јер се Вера никада не предаје. Натерала ме да играм најбоље што могу да бих победила. Ова недеља ми је била јако забавна и вероватно ћу се вратити следеће године да браним титулу", казала је Јанковићева.

Српска тенисерка неће имати много времена за одмор, пошто ће играти на турниру у Цириху, који почиње у понедељак. Јанковићева је први носилац и биће слободна у првом колу, а у другом ће играти са победницом меча између Италијанке Флавије Пенете и Рускиње Нађе Петрове.

Број коментара 48

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се