Прва победа Троицког у Токију

Наш тенисер Виктор Троицки победио је у другом колу турнира у Токију Американца Вејна Одезника са 2:0, по сетовима 6:2, 6:1 и тако се пласирао у осмину финала.

Троицки је, након отказа Француза Монфиса, пребачен на његово место-десетог носиоца, и тако је био слободан на старту.  Српски тенисер је у свим елементима игре био успешнији.од Одесника. Сервис је данас добро служио Троицког, с обзиром на то да је на први сервис освојио 82 одсто поена, за разлику од Одесника чији је проценат успешности износио 66 одсто. Наш тенисер је предњачио и у броју асова (9:2), а за разлику од америчког играча Троицки није забележио ниједну дуплу сервис грешку. Троицки ће се у борби за четвртфинале састати са 16. тенисером света Французом Жоом Вилфридом Тсонгом, који је био бољи од Американца Бобија Рејнолдса резултатом 4:6, 7:6 (7:4), 6:4.

Тсонга и Троцики се нису састајали до сада, а  турнир у Токију игра се за наградни фонд од 614.000 евра.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи