Јанковићева задовољна, али не размишља о првом месту

Српска тенисерка Јелена Јанковић изјавила је да је врло задовољна освајањем турнира у Пекингу, али да још не размишља о повратку на прво место светске ранг листе, што би могла да учини већ следеће недеље.

Радије бих да на првом месту будем на крају сезоне, како бих могла да се у миру напорно спремам за следећу годину. Покушаћу да ојачам и свој тенис подигнем на виши ниво. Надам се и да ћу следеће сезоне освојити први гренд слем турнир", рекла је Јанковићева.

Титулу у Пекингу 23-годишњој Београђанки донела је победа над Светланом Кузњецовом од 2:0 (6:3, 6:2).

"На терен сам изашла врло мотивисана, имала сам план, посебно зато што сам са Кузњецовом играла и прошле недеље (Кузњецова је победила у четвртфиналу турнира у Токију)", казала је Јанковићева.

Кузњецовој је пораз од Јанковићеве био пети у овогодишњим финалима.

"Она као да са финалима има проблем у глави, а то мени увек помаже", казала је друга тенисерка света о Кузњецовој, која је била потпуно незадовољна.

"Нисам се добро кретала, а при том сам толико грешила да Јанковићева није могла да покаже колико заиста може", рекла је седма тенисерка света.

Јанковићева ће од сутра за водећом тенисерком света Сереном Вилијамс из САД заостајати само 21 бод. Обе ће следеће недеље играти на турниру у Штутгарту.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи