Ана Ивановић у Купу Кремља

Српска тенисерка Ана Ивановић учествоваће у овогодишњем Купу Кремља у Моксви, који је на програму од 4. до 12. октобра, саопштили су организатори овог турнира прве категорије, који се игра за наградни фонд од 1,34 милиона долара.

Четврта тенисерка света није била пријављена за тај турнир, али су организатори одлучили да је на њену жељу уврсте у жреб и уручиће јој позивницу.

Након пријаве Ане Ивановић, Куп Кремља ће бити један од најјачих турнира у овој сезони, јер ће од 20 првопласираних тенисерки са данашње WТА листе изостати само шестопласирана Марија Шарапова, која због повреде не игра већ готово два месеца, и Швајцаркиња Пати Шнидер, која се налази на 11. позицији.

Уколико не буде отказа због повреда, у жребу ће се из првих десет наћи Серена Вилијемс, Јелена Јанковић, Динара Сафина, Ана Ивановић, Јелена Дементјева, Светлана Кузњецова, Венус Вилијемс, Вера Звонарјова и Агњешка Радвањска.

Поред њих играће и тенисерке које на WТА листи заузимају од 12. до 20. места - Ана Чаквeтадзе, Данијела Хантухова, Марион Бартоли, Флавија Пенета, Викторија Азаренка, Каролина Возњацки, Нађа Петрова, Ализ Корне и Доминика Цибулкова.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво