Читај ми!

Ноле свим срцем уз момке у Новом Саду

Ђоковић и дефинитивно неће играти против Швајцарске, тешку одлуку о томе донео је после озбиљних и детаљних консултација са својим тимом. Ипак, наш тенисер ће бити уз своје колеге из репрезентације свим срцем.

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да је небројено пута био уз Дејвис куп репрезентацију и играо за Србију, али да је овог пута донео одлуку о изостанку после озбиљних консултација са својим тимом.

Ђоковић дефинитивно неће играти у мечу првог кола Дејвис купа против Швајцарске предстојећег викенда у Новом Саду.

"Године играња за Дејвис куп репрезентацију моје земље представљају најдраже тренутке које сам доживео у професионалној каријери. Увек сам давао све од себе и поносан сам на све што смо моји другови и ја постигли. Постали смо светски шампиони 2010. године после победе над Француском у Београду, а играли смо још једно финале, прошле године против Чешке. Било је и других значајних и великих мечева", рекао је Ђоковић.

Други рекет света истакао је да је одлуку о изостанку из првог кола такмичења донео после озбиљних и детаљних консултација са својим тимом.

"Уверен сам да је она најисправнија могућа. Такође, уверен сам и да је за будућност нашег тениса веома важно да млађи тенисери у овој сезони добију прилику и стичу искуство у игри против репрезентације каква је Швајцарска. Ја ћу бити уз њих свим срцем. Роџеру и Станисласу желим да доживе Србију онаквом каква јесте, лепом и отвореном земљом и да се изненаде снагом и талентом наших младих тенисера", казао је Ђоковић.

Меч првог кола Светске групе Дејвис купа између Србије и ССвајцарске игра се у Новом Саду од 31. јануара до 2. фебруара, а госте ће предводити најбољи тенисери Роџер Федерер и Станислас Вавринка.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво