Новак и Јелена настављају такмичење

Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић играће у осмини финала Ју-Ес опена против 15. носиоца Томија Робреда из Шпаније. Јелена Јанковић ће у четвртини финала играти против Сибил Бамер из Аустрије.

Меч између Новака Ђоковића и Томија Робреда почеће око 18:30 часова, а РТС је обезбедила директан телевизијски пренос на нашој другој мрежи.

"Могу да очекујем велику борбу. Робредо је сада пун самопоуздања и сигурно ће ићи на победу. Добро је, међутим, што ћу имати дан за опоравак и припрему за наредни меч. Треба само да играм своју игру, да будем агресиван", оценио је Ђоковић.

Српски и шпански тенисер до сада су одиграли четири меча, ниједан ове године, а Ђоковић је победио на три. Робредо је као победник изашао само из њиховог првог дуела, 2005. године у Паризу.

"Биће интересантно. Дуго нисмо играли", казао је Ђоковић.

Јелена Јанковић ће на терен изаћи у 01:00 час по нашем времену. И тај меч ће бити преношен такође на другој мрежи РТС-а. Аустријанка Сибил Бамер и Јелена Јанковић у досадашњој каријери састале су се седам пута. Наша тенисерка тријумфовала је шест пута. Занимљиво је да је ово њихов први меч ове године. Јелена је нагласила да до саме завршнице жели да поправља игру из меча у меч, како би на крају све дошло на своје место.

Јелена на Отвореном првенству Америке има највеће амбиције, и жељу да се победом врати на прво место WТА листе на којем је до сада провела само недељу дана за време ОИ у Пекингу.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво