Читај ми!

Ли надиграла Јелену

Јелена Јанковић - На Ли 1:2 (3:6, 6:2, 3:6). Након величанствене победе над Викторијом Азаренком, Јелена Јанковић није успела да савлада и Кинескињу На Ли у мечу другог кола на завршном турниру сезоне у Истанбулу. Наша тенисерка у трећем колу игра са Италијанком Саром Ернани и за пласман у полуфинале неопходна јој је победа у том дуелу. Ли је овом победом обезбедила полуфинале.

Српска тенисерка Јелена Јанковић изгубила је данас од Кинескиње На Ли са 2:1 у сетовима - 6:3, 2:6, 6:3, у другом колу "беле групе" завршног турнира сезоне у Истанбулу.

Јанковићева је и поред пораза задржала шансе за пласман у полуфинале, а за то је потребно да у последњем колу сутра тријумфује против Италијанке Саре Ерани.

Српска тенисерка потврдила је добру форму и мало је недостајало да у Истанбулу забележи другу победу заредом. Није бриљирала као у јучерашњем дуелу против Викторије Азаренке, међутим, још једном је показала да може равноправно да се носи са противницама из светског врха.

У првом сету надокнадила је вођство Кинескиње од 3:0 и чинило се да може до преокрета, али је На Ли поново добила три узастопна гема и заслужено повела у сетовима. Јанковићева је у наставку заиграла сјајно и након брејка за 4:2 рутински изједначила на 1:1, али јој је у трећем сету концентрација ипак пала у одлучујућим тренуцима, што је Кинескиња умела да искористи.

Српкиња је брејком изједначила на 3:3 и наговестила да може до победе, међутим, у њеној игри је било превише осцилација, па ју је смиренија На Ли казнила за све грешке и победу заслужено славила шести пут у њиховом десетом међусобном окршају.

Завршни мастерс у Истанбулу игра се за укупан наградни фонд од шест милиона долара.

22.00 - Американка тенисерка Серена Вилијамс и Немица Ангелика Кербер оствариле су сигурне победе у преосталим мечевима на завршном турниру сезоне у Истанбулу. Светски број један Вилијамс савладала је Чехињу Петру Квитову са 6:2, 6:3 и пласирала се у полуфинале као победник "црвене групе", док је Кербер била боља од Пољакиње Агњешке Радвањске - 6:2, 6:2.

18.27 - Крај меча у Истанбулу. Кинескиња На Ли добила је одлучујући сет са 6:3 и савладала нашу Јелену Јанковић.  

17.41 - У великом стилу Јелена завршава други сет (6:2) и резултат поравнава на 1:1!

17.30 - Сјајна игра Јелене Јанковић у другом сету - 4:2 уз брејк предности. 

16.57 - Први сет је Кинескиња добила резултатом 6:3.   

16.15 - Почео је меч другог кола на завршном турниру сезоне у Истанбулу између Јелене Јанковић и Кинескиње На Ли.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво