Данас играју Ђоковић, Зимоњић и Јанковићева

Српски тенисери настављају такмичење на Отвореном првенству САД. Јелена игра у синглу и микс дублу, Ђоковић у синглу и Зимоњић у дублу и микс дублу.

Прва ће на терен стадиона "Артур Еш" Јелена Јанковић, други носилац у женској конкуренцији.

Јанковићева ће у трећем колу такмичења, од 17 сати по средњоевропском времену, играти са 37. тенисерком света Ђије Џенг из Кине коју је победила у три од досадашња четири сусрета, укључујући и онај на овогодишњем турниру у Мајамију.

Новак Ђоковић, трећи носилац у мушком синглу, играће трећи меч на истом терену, а противник у другом колу турнира биће му 113. тенисер света Роберт Кендрик из САД.

Ђоковић је једини досадашњи сусрет са Кендриком имао прошле године на "Квинс клуб" турниру у Лондону где га је победио са 2:1 у сетовима.

Ненад Зимоњић ће са Канађанином Данијелом Нестором играти меч другог кола у мушком дублу, а противници ће им бити Британци Рос Хачинс и Енди Мареј. Тај меч биће трећи на шестом терену.

Зимоњић и Јанковићева ће наступати и у мешовитом дублу и то на истом мечу, у првом колу турнира. Јанковићева ће са Шпанцем Фернандом Вердаском играти против Зимоњића и Словенке Катарине Среботник, првих носилаца у конкуренцији мешовитих дублова. Тај меч биће четврти на четвртом терену.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи