Ђоковић: Нога је у реду, лепо је бити опет у Њујорку

Српски тенисер Новак Ђоковић рекао је да нема проблема са ногом, коју је изврнуо почетком трећег сета у мечу првог кола Отвореног првенства САД, и да ће бити спреман за меч следећег кола.

"У реду је. Сигуран сам да ће бити добро за два дана. Када се то десило, више сам размишљао него што ме стваро болело. Није заиста ништа озбиљно", пренео је сајт турнира Ђоковићеве речи са конференције за новинаре.

Трећи тенисер света и трећи носилац на Ју-Ес опену рекао је да је задовољан победом над Французом Арноом Клемоном у првом колу и истакао да му је драго што поново игра у Њујорку, у коме је прошле године играо финале и постао миљеник навијача.

"То је била прекретница. После финала Ју-Ес опена почео сам више да верујем да могу да побеђујем, иако сам тај меч изгубио без добијеног сета. Знао сам само да је питање времена. Зато сам се и припремао и сада уживам у најбољој години у каријери", рекао је Ђоковић.

Најбољи играч Србије освојио је у јануару Аустралијен опен и бронзану медаљу на Олимпијским играма у Пекингу. Публика у Њујорку дочекала га је овацијама.

"Ово је једно од стварно најбољих места...Прошлогодишње финале било је заиста изузетно и необјашњиво. Тренутак када уђете на стадион, а 23.000 људи устане, то су једноставно тренуци које не можете заборавити", рекао је Ђоковић.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи