Новакова колекција „UNIQLO“

Јапански произвођач спортске одеће и опреме, „UNIQLO", лансирао је данас, дуго очекивану колекцију, реплику опреме у којој Новак наступа на турнирима, тачно годину дана од када је наш шампион именован за њиховог званичног глобалног бренд амбасадора. Представљена и опрема у којој ће наш ас наступати на Ролан Гаросу.

Колекција, дизајнирана по узору на опрему у којој је Новак играо на последња четири Грен Слема. „УНИQЛО" је промовисао и опрему коју ће Новак носити на овогодишњем Ролан Гаросу, што љубитељима тениса и Нолетовим навијачим омогућава да је купе пре него што је светски бр. 1 премијерно понесе на терену.

Од Отвореног првенства Француске 2012. године, шестоструки Грен Слем победник се до сада такмичио на сва четири највећа турнира у опреми коју је дизајнирао „УНИQЛО", укључујуц́и и тријумфални наступ на Аустралијен Опену 2013.

Директор дизајна овог престижног јапанског бренда, Наоки Такизава, блиско је сарађивао са Новаком у процесу дизајнирања линије производа и тениске опреме која одговара изванредном и врхунском спортисти као што је Ђоковић.

Колекција обухвата знојнице, чарапе, мајице, поло мајице, шорцеве, горњи и доњи део тренерке, јакну за загревање...

Навијачи и љубитељи тениса окупили су се у великом броју у „UNIQLO" радњи да виде Нолета, сликају се са њим и први виде опрему у којој ће наступити на Ролан Гаросу.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 24. мај 2013, 12:11) - anonymous [нерегистровани]

Za

Novaka ili Nadala je u pulufinalu kraj,posto su obojica u istoj polovini tabele.Federer je dobio Ferera i programirano finale.