Читај ми!

Надал, повратак у Абу Дабију?

Јуче је потвђено да Рафаел Надал неће играти турнире у Паризу и завршни мастерс у Лондону, ипак појавила се нада да ће Рафа ипак заиграти ове године. У питању је егзибициони турнир у Абу Дабију. Да ли је то само његова велика жеља или ће се Шпанац успети да годину заврши на терену.

Шпански тенисер Рафаел Надал, који је због повреде колена одсутан од јуна, изразио је жељу да заигра на егзибиционом турниру у Абу Дабију 27. децембра. На овом турниру играју српски тенисери Новак Ђоковић и Јанко Типсаревић, Британац Енди Мари, Шпанац Давид Ферер и Чех Томаш Бердих.

"Надам се да ћу моћи да играм у Абу Дабију. Волео бих да 2012. завршим на терену", рекао је Надал на свом Твитер профилу.

АТП је јуче потврдио да ће Надал пропустити мастерс следеће недеље у Паризу, али и завршни турнир сезоне од 5. до 12. новембра у Лондону. Надал се надао да би могао да се појави у Лондону, евентуално игра и за репрезентацију Шпаније у финалу Дејвис купа против Чешке од 16. до 18. новембра у Прагу, али је изгубио битку са повредом. Оба такмичења биће одржана на тврдој подлози, па је оцењено да би Надал вероватно погоршао постојећу повреду.

Бивши светски број један није одиграо такмичарски меч откако је претрпео шокантан пораз од Чеха Лукаша Росола у 2. колу Вимблдона 28. јуна.

Двадесетшестогодишњи Надал пати од Хофа синдрома, упале масног ткива иза колена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
19° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво