Типсаревић предао меч

Јанко Типсаревић због повреде ноге предао је меч другог кола на ОИ против Оливијеа Рокуса при резултату 1:0 за Белгијанца у сетовима и при Типсаревићевом вођству од 3:2 у другом сету.

Веома неизвестан први сет у којем се играло гем за гем, одлучио је тај-бреjк. По традицији, Рокус је изузетно неугодан противник, и његов стил игре апсолутно не одговара начину на који игра Јанко Типсаревић. Након ретултата 6:6 у гемовима, Рокус је у пресудним тренуцима тај- бреjка био концентрисанији и добио први сет са 7:6.

У другом сету при резултату 3:2 за Јанка Типсаревића, наш тенисер је због повреде ноге предао меч играчу из Белгије, који се тако пласирао у треће коло.

Разочаран начином на који је завршио учешће на Олимпијском турниру у Пекингу српски тенисер Јанко Типсаревић је у првом тренутку истакао да је "изгледа превише у свом свету и да не може да верује да је изврнуо зглоб на такав начин да је због те повреде морао да преда меч".

"Не могу да верујем да сам изврнуо зглоб на дроп шоту. Немам речи да опишем стање у којем се налазим. Све се то десило у другом сету у којем је, коначно, прорадио сервис због којег сам изгубио први сет", рекао је Типсаревић и наставио:

"Надам се да повреда није теже природе, али више детаља знаћу после поподневне лекарске претраге. Извесно је само да ћу наредна два дана сигурно остати у Пекингу. Ако лекари кажу да је зглоб само изврнут онда ћу из Пекинга отићи у САД. Уколико је нешто озбиљније онда ћу отпутовати или у Барселону или у Београд", казао је српски тенисер.

Истичући да никада у животу није играо у тежим условима Типсаревић је закључио да је у Пекингу имао велике амбиције и да му је веома жао што мора да напусти турнир.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво