Читај ми!

Ана срећна због пласмана

Српска тенисерка Ана Ивановић рекла је да је срећна због победе над Ксенијом Первак из Казахстана (6:7 (8:10), 6:3, 6:2) и пласмана у осмину финала турнира у Индијен Велсу.

"Срећна сам што сам успела да победим. Первакова је данас играла баш добро. Ни једног тренутка нисам мислила на резултат, већ сам играла поен по поен и борила се. Била сам пуна адреналина, осећала сам се јако добро", рекла је после меча Ивановићева.

Ивановићева ће у борби за четвртфинале играти против Данкиње Каролине Вознијацки, од које је пре неколико недеља изгубила на турниру у Дубаију.

"Меч у Дубаију смо поечеле нервозно, али мислим да сам била близу победе. Имале смо пуно успона и падова током сусрета и радујем се новом двобоју", закључила је Ивановићева.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи