Читај ми!

Нова ноћ тениса

На турниру серије 1000 у Индијан Велсу, у току вечери и ноћи наступиће Ана Ивановић и Новак Ђоковић. Нову ноћ тениса отвара Новак Ђоковић око 21 час дуелом са Кевином Андерсоном у трећем колу, а пола часа иза поноћи Ана Ивановић игра против Ксеније Первак.

Дуел Ђоковића и Андерсона други је на централном терену. Ђоковић брани титулу у Индијан Велсу, а 25-годишњи Андерсон је 29. носилац на првом Мастерсу у сезони. Новак је у предходном мечу савладао Казахстанца Андреју Голубева, а Андерсону је Филип Колшрајбер предао меч без борбе.

Ана Ивановић у трећем колу турнира у Индијан Велсу игра са Ксенијом Первак око пола сата по поноћи. Ксенија Первак је 41. тенисерка света и са њом је Ана до сада имала два дуела, а резултат је нерешен, 1:1.

Наш трећи представник који се пласирао у треће коло, Јанко Типсаревић, вероватно ће, по распореду, на терен изаћи сутра увече или у току наредне ноћи.

Његов противник биће Давид Налбандијан који има 30 година. У каријери је освојио 11 титула и исто толико пута играо финале, али је одавно прошао свој зенит. У једином досадашњем сусрету, који су играли 2007. у Аустралији, Налбандијан је добио меч, јер је Типсаревић предао меч почетком петог сета.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи