Ана у друштву ђака

Најбоља српска тенисерка Ана Ивановић дружила се са основцима пет београдских школа у оквиру пројекта "Школа без насиља". Она је апеловала на све ученике, родитеља и наставнике да уложе труд како би насиље нестало из школа.

Домаћин дружења била је Основна школа "Филип Филиповић", а присуствовали су ђаци и родитељи из школа "Михаило Петровић Алас", "Светислав Голубовић Митрељета", "Мирослав Антић" и "Васа Чарапић".

Тенисерка је са децом разговарала о важности поштовања правила да би се постигли резултати. Поделила је са њима своја искуства о правилима која се тичу редовних тренинга, исхране и одмора, која помажу у постизању добрих резултата.

"Није лако бити спортиста, а у професионалном спорту заиста има много правила којих морамо да се придржавамо. Мени то није тешко, зато их се придржавам, јер ми је важно да постигнем оно у шта верујем. Исто је и са насиљем. Ако верујемо да је другарство најважније, да можемо да се договоримо око свега, да свако од нас вреди, да има и других начина да се докажемо, а не да некога исмевамо или малтретирамо - неће нам бити тешко да се придржавамо правила ненасиља", поручила је Ивановићева.

Она је апеловала на све ученике, родитеља и наставнике да уложе труд како би насиље нестало из школа.

Ивановићева је именована за националну амбасадорку УНИЦЕФ-а у Србији 2007. године и промовише програм "Школа без насиља" који има за циљ стварање безбедне и подстицајне средине за учење и развој деце.

број коментара 8 пошаљи коментар
(понедељак, 26. нов 2012, 19:21)
kroat [нерегистровани]

kro

preslatka ova anci uuuuuuuuuuf

(субота, 24. нов 2012, 12:40)
Veni,veni,veni... [нерегистровани]

moja ljubavi!

Kao devojka bila je lepsa!

(субота, 24. нов 2012, 11:13)
nemanja srbin [нерегистровани]

Srbija

Srpkinje su najlepse na svetu.

(петак, 23. нов 2012, 22:19)
anonymous [нерегистровани]

brisi to bre

osobno znaci sopstveno od "sebe" - personalno,licno a mogo bi malo srpski da koristis? ne bi bilo lose

(петак, 23. нов 2012, 21:19)
anonymous [нерегистровани]

Ljepotica

Kako je samo lijepa, ova Ana.

(петак, 23. нов 2012, 17:49)
Rade iz Kanade [нерегистровани]

Ana i djaci

Lepo je od Ane sto djacima ukazuje da je skola izvor znanja a ne bojno polje.U njenim tinedzerskim godinama pljustale su bombe po Beogradu.Nasilje je dolazilo od spolja,pa je bila potrebna ljubav i sloga da mu se odupre.DJacima zelim prijatno druzenje i uspeh u skoli a Ani povratak blistavoj sportskoj karijeri.

(петак, 23. нов 2012, 17:17)
anonymous [нерегистровани]

Бегај бре

Шта ти значи особним.

(петак, 23. нов 2012, 16:57)
Gigy [нерегистровани]

Blicc Kontrolni

:-)S osobnim postovanjem prema cjenjena uvažena uzvišena TEBI I.A. --{@ a Kada kazem vaMA i za neke u tvome okruženju =={@ ==={@ ----{@