Јуниори Србије бољи од Шпанаца

Јуниорска кошаркашка репрезентација Србије у првом колу Е четвртфиналне групе Првенства Европе у Грчкој, победила је селекцију Шпаније са 93:87 (42:19, 10:26, 24:20, 17:22).

Наши млади кошаркаши највећу и, испоставиће се, пресудну поен-разлику остварили су у првој четвртини. Чак 23 поена разлике остварили су у том периоду игре изабраници Мирослава Николића.

Евидентан пад у игри нашег тима,у другој четвртини искористили су Шпанци. Ту деоницу играчи ,,фурије" решили су у своју корист са чак 16 поена разлике.

Наши кошаркаши рутински су одиграли трећи, преломни, део игре, а затим, у четвртој четвртини само привели утакмицу крају и коначно добили  меч са 93:87.

Наредни противник нашег тима биће селекција Грчке, која је остварила максималан учинак у групи. Наши млади кошаркаши, актуелни европски прваци, поред Грчке, великог противника за пласман у полуфинале имаће у репрезентацији Литваније. У полуфинале ће се пласирати по две првопласиране екипе из обе групе.

Најефикаснији у нашој екипи били су Шепа са 23, Суботић са 16 и Милутиновић са 14 поена, док је код Шпанаца Ернандес постигао 18, а Љовет 14 поена.

Србија у среду у другом колу од 18 часова игра против домаћина Грчке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво