Убедљива победа Србије против Естоније

Јуниорска кошаркашка репрезентација Србије победила је у Пиргосу селекцију Естоније са 76:41 (23:7, 20:15, 19:8, 14:11) у мечу другог кола Групе Б Европског првенства у Грчкој.

Најефикаснији играч у српском тиму био је Филип Шепа са 19 поена, док је најбољи стрелац Естоније био Рајн Вејдеман са девет поена.

Изабраницима Мирослава Николића ово је била прва победа на турниру, а Србија је јуче у првом колу поражена од Литваније са 83:68.  Репрезентације Србије ће у недељу у трећем колу Групе Б играти против Италије. По три најбоље пласиране екипе из сваке групе квалификоваће се за другу фазу Европског првенства.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво